Sunday, January 16, 2011

New Life 2011

assalamualaikum...

da lame sgt rasenye meniggalkan blog ni..rini tergerak ati nk post ape yg best da jd kat thun 2011..Mule2 sgt best dpt offer keje kat SoNY..fuh mse depan makin cerah...tp dlm keseronokkan ade lak kerisauan..cmne nk ckp Ms Lim yg aku nk benti...sgt kesian..bru keje 3 bulan da nk benti..bnyk benda yg aku blaja ngn die..Dengan kekuatan yg ada..aku kol Ms Lim ckp perkara sbnr..Ms Lim tnye masalah aku..stu je aku ckp pasal duit..then dgn yakin die tnye aku nk berapa smpi aku cukup nk tggung dr..aku xtau..n aku rase aku sbg fresh xleh nk demand...bis mis lim yg decide..thanks GoD..alhamdulilah..aku dpt lebh dr ape yg aku nk..dgn rela dan bahagia aku masih stay kat YAMAGATA.aku akn stay kan cni bukan tuk mse yg singkat..tp smpi puas..smpi aku dpt sume yg aku nk..experience as ENgineer..ni la cite2 aku,,,,kini rezeki milik aku...tp tuhan masih menguji aku dgn JODOH..smpi sekarg xde titik nokthanya..Lone masih xbepuas ati dgn gaji yg die dpt..so xleh nk move foward tuk step yg setrusnya..sabar dan doa je memgiringi..Harap 2011 jugak mmberi sinar bahagia lam hidup aku menjd pasangan yg sah kepada Mohd Nasrul...

No comments:

Post a Comment